Croatian(HR)English (United Kingdom)

Obavijest o promjeni imena tvrtke

Poštovani,

od 01.02.2017. godine tvrtka Slobodna zona varaždin d.o.o. promijenila je naziv tvrtke u Zona Sjever d.o.o. Promijenjen je samo naziv tvrtke, a svi ostali podatci ostaju isti. U tijeku nekoliko narednih dana bit će promjena i transfer domene na novo ime zona-sjever.hr pa se očukuju povremeni prekidi u radu web adrese i e-maila. Nastojat ćemo prijenos riješti što brže, ali se unatoč tome unaprijed ispričavamo na eventualnim nastalim problemima u komunikaciji.

Nova web adresa gdje nas možete pronaći od 20.02.2017. bit će

www.zona-sjever.hr

Administrator.


logo zona sjever

Last Updated ( Thursday, 23 February 2017 13:22 )

 

Učenici Srednje škole Vrbovec u posjetu Slobodnoj zoni Varaždin

U sklopu terenske nastave, Slobodnu zonu Varaždin posjetila je skupina učenika drugih i trećih razreda Srednje škole Vrbovec, smjer ekonomija. Učenike je ugostio direktor Enriko Parlaj, te ih je upoznao sa procesom osnivanja slobodne zone i izgradnjom infrastrukture u cilju privlačenja investitora. Učenicima su detaljno predstavljene tvrtke koje trenutno posluju na prostoru zone.
vrbovec 1
vrbovec 2

Last Updated ( Friday, 21 October 2016 11:51 )

 

Sastanak i druženje korisnika Slobodne zone Varaždin

U petak, 26.08.2016. godine održan je sastanak, ali i zajedničko druženje prigodom Špancirfesta, korisnika Slobodne zone Varaždin. Tema sastanka bila je rasprava o ostanku ili prekidu poslovanja u režimu slobodnih zona. Sastanku su prisustvovali i dužnosnici Ministarstva poduzetništva i obrta, g. Mario Antonić, pomoćnik ministra,  gđa. Božena Gajica Uzelac, voditeljica službe za poduzetničku infrastrukturu te Albert Đurđević, predstavnik sektora za carinski sustav i procedure iz Ministarstva financija, Središnji ured carinske uprave,  koji su informirali korisnike o postupku izlaska iz koncesije. Sastanku su se odazvali i g. Predrag Štromar, župan Varaždinske županije, g. Zvonko Šamec, načelnik Općine Trnovec Bartolovečki te g. Ivan Topolnjak, direktor Termoplina d.d. kao predstavnici skupštine Slobodne zone Varaždin d.o.o. Nakon razgovora i diskusije na temu režima slobodnih zona, g. Enriko Parlaj, direktor Slobodne zone Varaždin d.o.o. uručio je zahvalnice nekim tvrtkama prigodom 10. godišnje njihova rada u Slobodnoj zoni Varaždin te doprinosu razvoja gospodarstva i razvoja lokalne zajednice. Zahvalnice su uručene tvrtkam Gumiimpex-GRP d.d., Hanjes d.o.o., Work-ing d.o.o., Oprema intercom d.o.o., Matrex d.o.o., Flame Spray Croatia d.o.o., Machiper Oprema d.o.o., Kostwein proizvodnja strojeva d.o.o. te HS Transporti d.o.o. Nakon službenog sastanka, druženje je nastavljeno u ugodnoj atmosferi.

sastanak zonavarazdin 1
sastanak zonavarazdin 2
sastanak zonavarazdin 4
sastanak zonavarazdin 3

 

 

Last Updated ( Tuesday, 30 August 2016 09:08 )

 

Delegacija Razvojne agencije iz Banja Luke posjetila Slobodnu zonu Varaždin

U četvrtak 25.08.2016. godine u posjet Slobodnoj zoni Varaždin stigla je delegacija Razvojne agencije iz Banja Luke. U razgovoru s direktorom Enrikom Parlajem, predtavnici Razvojne agencije Banja Luke, g. Dejan Kusturić, direktor i g. Milenko Gemaljević, voditelj odjela za razvoj, najveći interes su pokazali za iskustva otkupa i okrupnjavanja zemljišta radi potrebe širenja poduzetničke zone u Banja Luci. Nakon razgovora, delegacija je prošetala Slobodnom zonom Varaždin radi upoznavanja sa infrastrukturom zone.

banjaluka razvojna1
banjaluka razvojna2

Last Updated ( Friday, 26 August 2016 09:45 )

 

NOVO u ponudi! Najam poslovne adrese

Trebate poslovnu adresu na atraktivnoj lokaciji!

Pokrenite posao uz minimalne troškove.

Od sada možete unajmiti poslovnu adresu na području Slobodne zone Varaždin d.o.o. koju možete upisati u Registar.
Osnovna cijena najma je 400,00 kn + PDV. 

Nudimo:

  • atraktivnu lokaciju
  • dodatne usluge prema dogovoru (rukovanje i preuzimanje pošte...)

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte nas na:

tel. 042 492 023, Enriko Parlaj, bacc.inf., direktor
e-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

tel. 042/492 024, mob. 099 2492 024, Krunoslav Jambrešić
e-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  


upravna zgrada ljetna

Last Updated ( Wednesday, 27 January 2016 09:26 )

 

<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 1 of 4