Croatian(HR)English (United Kingdom)

Potpisivanje ugovora o dodjeli potpora


drzavna tajnica_07_2011

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva je Općini Trnovec Bartolovečki odobrilo milijun i 300 tisuća kuna za nastavak radova na izgradnji infrastrukture u Poduzetničkoj zoni. Potpisivanje ugovora o dodjeli potpora  upriličeno je danas u prostorijama varaždinske Slobodne zone.

Više...

 

Prodana i posljednja parcela u Slobodnoj Zoni Varaždin


hanjes 05_2011U manje od deset godina od osnivanja i opremanja najuspješnije slobodne zone u Hrvatskoj, u četvrtak, 12.05.2011. potpisan je ugovor o prodaji posljednje slobodne parcele na području Slobodne zone Varaždin.

Više...

 

logo

 

Poštovani,

zahvaljujemo se što ste posjetili našu web stranicu. Kako vrijeme prolazi i mi smo odlučili malo modernizirati stranicu radi lakše komunikacije sa našim sadašnjim, ali nadamo se i novim korisnicima. Nadamo se da vam se sviđa ova mala promjena. Neke sadržaje smo morali uvrstiti sukladno novim zakonima Republike Hrvatske pa tako od sada možete pogledati sve nove informacije vezane uz javnu nabavu kao i katalog informacija za javnost kojima možete pristupiti u kontaktu sa ovlaštenikom za informacije.

Uprava Slobodne zone Varaždin d.o.o. 

 

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 » > Kraj >>

Stranica 6 od 6