Croatian(HR)English (United Kingdom)

U Raabi kod Graza održan Dan Hrvatske 2015.

graz2015U organizaciji Hrvatsko-austrijske trgovinske komore i pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske održan je 10. lipnja 2015. u Pokrajinskoj središnjoj banci Raiffeisen Štajerska d. d., koja se nalazi u Raabi kod Graza, Dan Hrvatske 2015. Ovo je već 14. put da se poduzetnici iz Austrije i Hrvatske u okviru ove sad već tradiconalne manifestacije susreću kako bi uspostavili još čvršću gospodarsku suradnju dviju zemalja.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 27 Srpanj 2015 07:44 )

Više...

 

Slobodna zona Brest (Bjelorusija) u posjetu Slobodnoj zoni Varaždin

bjelorusija 2U posjet Slobodnoj zoni Varaždin, 02.04.2015. stiglo je izaslanstvo Bresta iz Bjelorusije u sklopu 2. HRVATSKO-BJELORUSKOG FORUMA Varaždin-Čakovec-Prelog koji se održavao od 1.-4. travnja 2015. godine. U izaslanstvu se nalazilo 15 predstavnika lokalnih i regionalnih vlasti, gospodarstvenika i predstavnika Slobodne gospodarske zone Brest. U Slobodnoj zoni primio ih je direktor Enriko Parlaj, te im prezentirao povijest nastanka i izgradnje Slobodne zone Varaždin.

Više...

 

Tim za poslovnu podršku Zone – BST-a Grada Virovitica posjetio Slobodnu zonu Varaždin

viroviticaU sklopu projekta „Izgradnja pristupnih cesta za parcele u poduzetničkoj zoni III u gradu Virovitici – faza II i IV, u radni posjet Slobodnoj zoni Varaždin stigla je delegacija Tima za poslovnu podršku Zone – BST-a Grada Virovitica. Prezentaciju „Funkcioniranje i organizacija rada Slobodne zone Varaždin", predstavio im je Enriko Parlaj, direktor Slobodna zone Varaždin te su nakon obilaska Zone završili svoj posjet u Poduzetničkoj zoni Kneginec. U timu BST Grada Virovitice bili su: Sanja Kirin, viša stručna suradnica za gospodarstvo, Marijan Mustač, pročelnik za gospodarstvo i Tomislav Rudec, stručni suradnik VTA.
bst virovitica

fondovi

Ažurirano ( Ponedjeljak, 16 Ožujak 2015 07:49 )

 

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 » > Kraj >>

Stranica 3 od 6