working logo

Rasklopni ormari,sklopke, el. pribor, umreženja
obnovljivi izvori energije, solarna postrojenja

Gospodarska 2, 42202 Trnovec Bartolovečki
tel.: +385 42 658-731, fax: +385 42 658 740
e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Poduzeće Work-ing d.o.o. bavi se projektiranjem i izradom priključno-mjernih ormarića za potrebe elektrodistibucije, industrije i stanogradnje.
Strukturu zaposlenih čine inženjeri, elektrotehničari, strojarski tehničari i komercijalisti. Naš tim od 20 zaposlenika brine se da proizvodi budu kvalitetno sastavljeni i isporučeni u skladu s normama, potrebama i željama kupaca.
Vlastitim razvojem i poslovno-tehničkom suradnjom s poduzećima u Hrvatskoj i Europi, ugrađujući domaće proizvode i proizvode poznatih evropskih proizvođača, očekujemo, da ćemo moći ponuditi proizvode vrhunske kvalitete i suvremene tehnologije, koji će biti konkurentni na domaćem i inozemnom tržištu.
Cilj nam je da postanemo vodeća domaća tvrtka u proizvodnji i opremanju elektro-ormara, a respektabilna u zemljama Europe.
Naše poslovanje u budućnosti bazirati će se na ulaganju u stručno usavršavanje zaposlenih, upravljanju sustavom kvalitete ISO 9001:2000 i razvoju a sve u cilju kvalitetnije i potpunije usluge našim kupcima.

working main

working products