rexpo 2012 logoHrvatska gospodarska komora i ove godine predstavit će se na međunarodnom sajmu investicijskih projekata – REXPO 2014 koji se održava 11. i 12. studenoga u Hypo centru u Zagrebu. Prema najavama organizatora sudjelovanje na sajmu najavile su brojne tvrtke, developeri, investitori, konzultanti, projektanti, građevinari, predstavnici gradova, županija, Hrvatske gospodarske komore, ministarstava iz Hrvatske i zemalja u regiji, Europske komisije, međunarodnih financijskih institucija te mnogi drugi zainteresirani sudionici investicijskih projekata u regiji.

Osim izlagačkih aktivnosti, na REXPO 2014 će se održati i REXPO Forum, koji će ugostiti brojne ugledne međunarodne stručnjake, predstavnike međunarodnih banaka i Vlada u regiji, što jamči relevantnu i stručnu raspravu. Glavne teme ovogodišnjeg REXPO Foruma vezane su uz svjetske i regionalne investicijski trendove, obnovljive izvore energije, investicije u turizam i ugostiteljstvo, EU fondove, infrastrukturna ulaganja, upravljanje projektima, održavanje objekata te izvore i modele financiranja investicijskih projekata.

Komora će na sajmu predstaviti štandom na kojemu će nastupiti članice Udruženja za poslovanje nekretninama, koje djeluje pri Sektoru za trgovinu. Također, na sajmu će se predstaviti i Odjel za privlačenje investicijaSektora za međunarodne odnose, svojim katalogom investicijskih projekata.
Izvor: HGK 

Ažurirano ( Utorak, 11 Studeni 2014 09:05 )