open-dPristupanjem Europskoj Uniji te ulaskom u novo financijsko razdoblje 2014. – 2020., Republici Hrvatskoj je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, kao punopravnoj članici, namijenjeno više od 10 milijardi EUR-a za sufinanciranje razvojnih projekata. Kako bi Republika Hrvatska što bolje i kvalitetnije iskoristila alocirana sredstva, potrebno je osigurati dovoljan broj kvalitetnih projekata.

U pripremi tih projekata važnu ulogu imat će i poslovni savjetnici. No njihova uloga nije samo u pripremi EU projekata, nego Vam kroz svoje usluge mogu pomoći u svim elementima Vašeg poslovanja.
Hrvatska gospodarska komora oformila je Zajednicu poslovnih savjetnika s ciljem njihovog približavanja krajnjim korisnicima. Zajednica trenutno okuplja 159 konzultanata koji pokrivaju sva područja poslovnog savjetovanja.
Hrvatska gospodarska komora je također izradila bazu EU projekata poslovnih savjetnika u kojoj se nalazi gotovo 600 referenci 36 poslovnih savjetnika.
Kako bi poslovnom sektoru osigurala što bolji uvid u usluge koje pružaju članovi Zajednice poslovnih savjetnika, HGK dana 3. prosinca 2014. organizira Dan otvorenih vrata na kojem će sudjelovati 44 konzultantskih tvrtki.
Pozivamo Vas da odaberete 3 konzultantske tvrtke s kojima želite održati unaprijed dogovorene B2B sastanke u trajanju od 20 minuta, dok se u preostalom vremenu, možete susresti s poslovnim savjetnicima po slobodnom izboru.
Zbog ograničenog broja mjesta osigurat ćemo sudjelovanje za prvih 100 prijavitelja prema vremenu zaprimanja prijave za sudjelovanje.
Pod pratećim dokumentima se nalazi popis prijavljenih konzultantskih tvrtki, kao i prijavnica za događanje. Molimo da popunjenu prijavnicu pošaljete mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Rok za prijavu je petak, 28.studeni.
Sudjelovanje na Danu otvorenih vrata se ne naplaćuje.
Izvor: http://www.hgk.hr/izdvojeno/hgk-organizira-dan-otvorenih-vrata-zajednice-poslovnih-savjetnika

Ažurirano ( Utorak, 25 Studeni 2014 07:19 )