3 stvari koje svaki muškarac očekuje od žene

247
Muškarac i žena

Jesu li muškarci doista malo manje komplicirana bića od žena? Postoje samo tri potrebe koje mora zadovoljiti predstavnik nježnijeg spola kako bi muškarac bio sretan.

Tri stvari koje svaki muškarac očekuje od žene:

Američki terapeut David M. Matthews kaže da ga žene često pitaju što muškarci očekuju od veze, što žele. ” Dok ne shvatite koliko su muškarci jednostavna bića, i dalje ćete se uvijek iznova čuditi jednostavnosti odgovora ”, rekao je. Ako mu je vjerovati, onda žena mora zadovoljiti tri takozvane muške potrebe. Rezultat: veza koju želi prosječna pripadnica ljepšeg spola. Muškarci trebaju seks, udobnost i društvo … tim redoslijedom, naravno.

1. Seks

Seks je na prvom mjestu i bez prave konkurencije, kaže američki stručnjak. Slijedi hrana, ali muškarci bi – kad bi morali birati – odabrali seks. Seksualna kompatibilnost muškarcima najviše znači, stoga ne čudi što većina najveći postotak dobre i čvrste veze povezuje s dobrom kemijom u krevetu. Redoviti seks muškarcima stvara savršenu kompatibilnost. Matthews dodaje kako savjetuje parovima da se redovito prepuštaju strastima.

2. Utjeha

Muškarci trebaju sigurnu bazu! Žena mora muškarcu ponuditi ugodno, toplo i sigurno sklonište u kojem će se osjećati ugodno i osjećati da može potpuno zaboraviti na svakodnevicu. Nema ništa ljepše ako je žena ta koja iznenadi idejom i dogovori putovanje iz ustaljenog ritma i daleko od svakodnevnih problema.

Ako imate obitelj, pobrinite se za sebe i tjedno si priuštite jednu romantičnu večeru udvoje – stvorite atmosferu uz svijeće, glazbu, obrok, vruća kupka itd. Muškarci vole uživati ​​u ženskoj toplini i razumijevanju. Mnogi parovi zaborave na dualnost kad dobiju dijete. Ali vezu treba graditi bez obzira na broj članova obitelji i sve veće obveze koje takav život donosi.

3. Društvo

Bez obzira kako to zvučalo, idealno društvo za muškarca je zanimljiv, ali prije svega zabavan sugovornik. Idealno je da muškarac ima zajedničke planove, slične želje i zajednički interes s osobom s kojom provodi ostatak dana (odnosno kad nije na poslu). ” Muškarci vole žene koje se znaju družiti, zabavne su sugovornice, a sviđa im se i osjećaj da se žena osjeća dobro u njihovom društvu ” kažu terapeuti.

Naravno, postoje i muškarci s kompliciranijim zahtjevima, ali oni se ne ubrajaju u većinu. Ako muškarcu ispunite ove 3 stvari, vaša veza će biti sigurna i čvrsta.