Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Slobodna-zona.hr portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Slobodna-zona.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Slobodna-zona.hr portal se ne smije koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Slobodna-zona.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Slobodna-zona.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Slobodna-zona.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Slobodna-zona.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Slobodna-zona.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Slobodna-zona.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

Autorska prava

Slobodna-zona.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Slobodna-zona.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na vanjske stranice

Slobodna-zona.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Slobodna-zona.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Zaštita privatnosti

Slobodna-zona.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Slobodna-zona.hr se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Slobodna-zona.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Slobodna-zona.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Slobodna-zona.hr obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Slobodna-zona.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Slobodna-zona.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Registrirani korisnici

Registriranjem na Slobodna-zona.hr portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Slobodna-zona.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Slobodna-zona.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Slobodna-zona.hr zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti Slobodna-zona.hr portalu neovlašteno korištenje njegovog računa.

Slobodna-zona.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Poruke Slobodna-zona.hr-a i sponzora

Slobodna-zona.hr može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Slobodna-zona.hr portala i sponzora.

Modificiranje i promjene pravila

Slobodna-zona.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Slobodna-zona.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu.