4 aplikacije za ljubav, sex ili razočaranje

1211
Aplikacije

Odavno smo svjesni da je stara klasična romantika izumrla. Brzi tempo života utjecao je i na polje ljubavi. Radno vrijeme je sve duže, a time vrijeme za sebe sve kraće. Kako između svih obveza naći mjesta za ljubav? Kako uopće naći ljubav ako nemamo vremena za nju? Instant rješenje nude razne aplikacije  za pronalaženje partnera. Navesti ćemo neke od njih.

1. Tinder

Kralj spajanja. Oko 60 milijuna korisnika Tindera je u cijelom svijetu, koristi se u 190 zemalja i dostupan je na 40 jezika. Uvijek se postavlja pitanje da li je moguće naći pravu ljubav preko Tindera ili on služi samo za površne odnose. Sve je na Vama. Naći ćete ono što tražite. Privući kako zračite. Naravno, ne ide sve lako i iz prve. Ponekad je potrebno je puno krivih spojeva, slomljenih srca da bi se došlo do one ljubavi koja će ostati.

Tinder
Tinder je kralj spajanja jer ima oko 60 milijuna korisnika.

Tinder ne zahtjeva previše informacija o Vama kako biste napravili Vaš profil. Fotografija, ime, dob, spol i lokacija biti će čisto dovoljni. Zatim je na Vama da odredite metu, ciljanu skupinu. Na primjer, muškarci od 35-45 godina udaljeni do 40 km od Vaše lokacije. Nakon toga će Vam se početi prikazivati fotografije tj. profili osoba koje odgovaraju Vašim preferencijama.

Potezom preko fotografije u desno odobravate tu osobu, a u lijevo iskazujete da niste zainteresirani. Tek kada i druga strana pokaže interes prema Vama tada možete započeti konverzaciju razmjenjujući privatne poruke. Dalje je sve na Vama. Sex na jednu noć ili možda samo prijateljstvo. Tinder je približio i novi trend ghostig, kada osoba bez podnošenja razloga samo nestane iz razgovora i više se ne javi, ponekad se to dogodi i nakon fizičkog susreta.

2. Grinder

Aplikacija za upoznavanje namjenjena gay, bi i trans osobama. Omogućava korisnicima da pronađu druge korisnike koji se nalaze u blizini. Klikom na profil korisnici se mogu međusobno kontaktirati slanjem poruka, označavanjem zvjezdice dodavati se u favorite ili blokirati.

3. Badoo

Društvena mreža koja služi za dopisivanje. Nakon prve prijave možete odabrati koji je Vaš interes, na primjer upoznavanje, razgovor,… Možete popunjavati profil fotografijama, interesima,…Također putem geolokacije spaja korisnike. Na glasu je kao popularna mreža za brza jednonoćna druženja.

4. Bumble

Osnovana od strane bivših zaposlenika Tindera daje prednost djevojkama. Prikazuje profile muškaraca koji odgovaraju kriterijima pretrage koje korisnice same podešavaju. Djevojke moraju prve inicirati kontakt u roku od 24 sata. Ako kontakt nije iniciran, taj profil više neće biti prikazivan. Jedino što muškarci mogu poduzeti jest produžiti vidljivost svog profila određenoj djevojci s kojom ih je aplikacija spojila naredna 24 sata i nadati se najboljem.

Naravno postoji jako puno drugih sličnih aplikacija i internet stranica. Postoji također puno bizarnih, specijaliziranih. Na primjer Modamily aplikacija za pronalazak donora ili surogat majki te Elite Seeking Love Arrangement koja spaja “sugar daddyja” i “sugar babies”.

Nebitno koji Vaš razlog bio, sigurno je da Vam ove aplikacije garantiraju dosta zabave, barem na početku, za ono kasnije ipak ste Vi sami odgovorni. Vjerujete u ljubav i iskrene ljude ma koliko puta do sad su Vas već iznevjerili.