Što je Kamagra i kako djeluje?

6
Kamagra

Prije nego što muškarac prvi put uzme Kamagru, često se postavlja niz pitanja. Kako djeluje Kamagra? Što mogu očekivati? Koliko traje djelovanje Kamagre? Koje su nuspojave normalne? Koje nuspojave zahtijevaju liječničku pomoć?

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja o ovom popularnom lijeku.

Što je Kamagra?

Erektilna disfunkcija pogađa čak polovicu muškaraca u dobi od 40 do 70 godina. To znači problem postizanja i održavanja erekcije neophodne za normalan spolni odnos. Poremećaj erekcije uzrokuju fizički čimbenici (pretilost, visoki krvni tlak, kardiovaskularne bolesti, hormonski problemi) i psihološki čimbenici (stres, anksioznost, depresija).

Mnogi muškarci za pomoć  traže lijekove za liječenje erektilne disfunkcije. Kamagra, s aktivnim sastojkom sildenafilom, lijek je na recept koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije u muškaraca. Ne poboljšava seksualno uzbuđenje, djeluje samo ako je muškarac već seksualno uzbuđen. Također ne liječi nizak testosteron kod muškaraca.

Umjesto toga, opušta mišiće i povećava protok krvi u penis, što uzrokuje erekciju. Kamagra je jedan od lijekova koji se nazivaju PDE-5 inhibitori. Tijekom spolnog uzbuđenja dušikov oksid (NO) oslobađa se iz živčanih završetaka u kavernoznom tijelu penisa, što potiče stvaranje cikličkog gvanozin monofosfata (cGMP) u stanicama glatkih mišića krvnih žila penisa. PDE5 inhibitori razgrađuju cGMP, a inhibicija ovog enzima stoga pomaže u održavanju erekcije penisa.

Kamagra djeluje tako da opušta mišiće u stijenkama krvnih žila i tako pomaže povećati protok krvi u penisu, olakšavajući postizanje i održavanje erekcije. Lijek je, kao što je ranije spomenuto, učinkovit samo ako postoji seksualna stimulacija. Kada se dogodi stimulacija, Kamagra pomaže povećati protok krvi u penisu, a zatim djeluje kao pomoć u održavanju erekcije.

Uzimanje i doziranje Kamagre

Kamagra neće djelovati kod muškaraca s određenim uvjetima. Neće djelovati ako ste u stanju jakog umora, opijenosti te ako uzimate neki drugi lijek i slično. Kamagru biste trebali uzimati natašte, otprilike sat vremena prije odnosa. Počinje djelovati za 30 do 60 minuta, ali erekcija kao što je ranije spomenuto zahtijeva seksualnu stimulaciju.

Kako deljuje Kamagra?
Kamagra počinje djelovati za 30 do 60 minuta ali zahtijeva seksualnu stimulaciju.

Kamagra dolazi u raznim oblicima, među kojima je zasigurno najpopularniji Kamagra gel za oralnu upotrebu. Ostali oblici uključuju šumeće tablete Kamagra, žvakaću gumu Kamagra, tablete Super Kamagra i tablete Kamagra Gold.

Koliko traje učinak Kamagre?

Koliko dugo će Kamagra raditi ovisi o brojnim čimbenicima. Doza, dob i opće zdravlje samo su tri čimbenika koji mogu utjecati na to hoće li i koliko dugo Kamagra djelovati. Što je doza Kamagre niža, to je njezino djelovanje kraće.

Uzmite Kamagru u određenom obliku 30 do 60 minuta ili do četiri sata prije seksualne aktivnosti. Za odrasle starije od 65 godina trajanje Kamagre može biti duže nego za mlađe muškarce, pa mogu uzimati nižu dozu. Stariji muškarci imaju sporiji metabolizam, što znači da niža doza može trajati dulje u usporedbi s mlađim muškarcima. Jednom kad djeluje, Kamagra obično radi do četiri ili pet sati. Ako imate erekciju koja traje duže od toga ( prijapizam ) ili je bolna, vrijeme je da potražite liječničku pomoć.

Neki lijekovi mogu negativno utjecati na način na koji Kamagra djeluje i smanjiti njezinu učinkovitost. Lijekovi za snižavanje krvnog tlaka mogu istodobno uzrokovati opasno nizak krvni tlak. Ne uzimajte Kamagru s lijekovima koji sadrže nitrate. Protugljivični i antivirusni lijekovi mogu povećati količinu Kamagre u krvotoku, što može dovesti do većeg učinka.

Stoga prije upotrebe pažljivo pročitajte upute za uporabu!